Over ons

Voyago.nl is begonnen in 2017 als een online platform dat jou helpt om inspiratie op te doen voor jouw volgende reis. Dit is dé website om te weten te komen waar jouw volgende vakantie naartoe gaat, wat je daar gaat doen en waar je gaat overnachten. Hier vind je de beste tips, de leukste hotspots en meest Instagramwaardige bestemmingen!

Voyago.nl staat voor kwalitatief hoogstaande en inspirerende verhalen over bestemmingen wereldwijd, gecreëerd door ons eigen content-team. Ze nemen je mee op rondreis, citytrip, cruise, treinreis of strandvakantie en delen de mooiste plekjes, lekkerste restaurants en gaafste activiteiten, zodat je deze op je eigen bucketlist kunt zetten.

Boek nu jouw vakantie op Voyago.nl

Waarom je jouw volgende vakantie via vakantie.voyago.nl moet boeken? 

✔    Ons team van reisjournalisten heeft meer dan 150 landen ter wereld bezocht en geeft het beste advies!

✔    Combineer zelf jouw verblijf, luchthaven en tijden. Kies je favoriete accommodatie en wij tonen alle vluchtopties vanaf alle Nederlandse, Belgische én Duitse luchthavens met alle vertrektijden. 

✔    SGR en ANVR. Wij laten jouw reis uitsluitend uitvoeren door partijen met de juiste garanties en zekerheden!

✔    Groot en uniek aanbod. Van verre reizen tot stedentrips en van strandvakanties tot wintersport van touroperators uit Nederland en Duitsland of zelf jouw eigen unieke reis samenstellen. Het kan allemaal bij Voyago.

Van stedentrips tot rondreizen

Op zoek naar strandvakanties, stedentrips, kindvriendelijke vakanties, rondreizen of heerlijk all inclusive genieten? We hebben het allemaal! Ons aanbod is divers en wordt de komende maanden verder uitgebreid. Alle reizen die geboekt worden bij touroperators op het platform van Voyago zijn gedekt door de SGR. Daarmee valt je boeking onder dekking van het SGR in geval van een faillissement.​

Ben jij toe aan een heerlijke vakantie? Boek dan snel op vakantie.voyago.nl

In ditzelfde jaar is Voyago.nl zelfs begonnen met het brouwen van een eigen bier: Voyago, Beers of the World. Een wereldreis in een bierflesje! Ontdek ze in onze webshop.

Uiteraard kan je Voyago.nl ook volgen op Facebook en Instagram.

Alle reizen die geboekt worden bij touroperators op het platform van Voyago zijn gedekt door de SGR. Daarmee valt je boeking onder dekking van het SGR in geval van een faillissement.​

Voyago logo