Weingut-Ferienhaus Sonja Rohrbacher

  • Weingut-Ferienhaus Sonja Rohrbacher
  • 16 foto's

Dit verblijf, gelegen in een rustige, landelijke omgeving, begroet de gasten in Gamlitz. De luchthaven Graz (GRZ) kan na ongeveer worden bereikt.

Over Weingut-Ferienhaus Sonja Rohrbacher

Ligging
Dit verblijf, gelegen in een rustige, landelijke omgeving, begroet de gasten in Gamlitz. De luchthaven Graz (GRZ) kan na ongeveer worden bereikt.
Hotelfaciliteiten
Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het verblijf beschikt over een wekdienst voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Wi-Fi is kosteloos aanwezig. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie.
Kamers
In de kamers is verwarming voorhanden. Tot de standaardinrichting van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een flatscreen-tv met satellietzenders en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Het verblijf beschikt over niet-rokers.
Sport/entertainment
De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Het verblijf biedt de gasten wandelen aan. Voor degene die ook op reis wil blijven sporten, biedt het verblijf de mogelijkheid tot joggen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478
Eten en drinken
Er is een eetzaal voorhanden. Dagelijks wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Op speciaal verzoek biedt het verblijf dieetgerechten aan.
Creditcards
De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Anderen bekeken ook